top of page
Corporate Services 

Hoe maakt LANCIS het verschil voor u?

Wij werken dedicated en exclusief voor u tijdens een opdracht, onze kennis is multidisciplinair, onze mentaliteit is agile en onze flexibiliteit oneindig. Onze adviezen zijn oplossend, pragmatisch, werkbaar en niet doorspekt met vakjargon. 

LANCIS biedt in het kader van onze competenties ( detail op pagina Diensten) legal consultancy en interim-management ondersteuning voor ondernemingen, zowel voor langdurige projecten (min 3 maanden) als voor korte of specifiek afgebakende rollen.

Hebt u geen behoefte aan een eigen fulltime inhouse legal counsel?

Hebt u aanvullend op uw eigen legal counsel, nood aan extra capaciteit ?

Werkt uw jurist plots deeltijds door familiaal omstandigheden en hebt u ter vervanging tijdelijk extra capaciteit nodig?

Werkt u liever niet op payroll en betaalt u graag enkel voor te effectief door te factureren uren?

Lijkt uw extern advocaat een te dure oplossing?

 

Een dienstverleningsabonnement kan hierbij een voordelige optie bieden. In deze formule bieden wij een forfaitair pakket aan allround prestaties tegen vaste dag of uur prijs.

Onze consultant kan, indien gewenst een ABC profiel zijn en/of een expert in een bepaald vakgebied met doorgedreven corporate ervaring als bedrijfsjurist.

Naast adviesverlening, vertegenwoordigen wij u als ondernemer bij de lokale of regionale overheid, begeleiden wij u deskundig bij het complexe proces van overheidsopdrachten of screenen wij in uw nadeel genomen overheidsbeslissingen in functie van uw private belangen.

Wij hebben zijn actief in diverse sectoren met een bijzondere focus op logistiek sector, vastgoedsector, consultancy, verzekeringssector.

Voorbeelden

  • U wenst begeleiding in het vakdomein public procurement of concessie of u wenst een gunningsbeslissing onafhankelijk te screenen op compliance.

  • U hebt geen GDPR DPO en u bent dit wettelijk verplicht, of u meent dat aanstelling van een DPO u een concurrentieel voordeel oplevert.

  • U wenst een fusie of opstart van een onderneming juridisch te laten begeleiden of zoekt juridische ondersteuning bij de overname van een nieuw bedrijf.

  • U zoekt een jurist om uw corporate housekeeping te sturen en in goede banen te leiden op de vastgestelde piekperiod

  • U wenst een juridische afdeling op te starten of te reorganiseren maar u wenst hiervoor begeleiding?

  • U hebt vragen bij de efficiëntie van uw legal organisatie maar de tijd om er te blijven bij stilstaan ontbreekt?

Meer details nodig? Contacteer ons

We zijn er om te helpen. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze livechat.

bottom of page