Office Services

Hoe maakt LANCIS het verschil voor u?

 

LANCIS is dé onafhankelijke zakelijke dienstverlener voor advocatenkantoren, notarissen en gerechtsdeurwaarders (onze freelancers zijn immers zelf niet meer actief in een vrij beroep), wij bieden een echte neutrale flexibele schil voor uw kantoor.

LANCIS werkt specifiek voor vrije beroepen uitsluitend met ervaren profielen die het ABC (Advocaat-Bedrijfsjurist-Consultant), in deze volgorde, hebben doorlopen.

Onze professionals hebben een carrière als advocaat, werden vervolgens een IBJ erkend bedrijfsjurist en/of manager in een grote onderneming.

Zij verkozen vervolgens, steeds uit eigen beweging én uit intrinsieke passie voor het ondernemerschap, om hun ervaring terug ten dienste te stellen als onafhankelijk freelance consultant.

Door de inzet van ervaren ABC profielen integreren wij in onze dienstverlening beproefde management skills met inhoudelijk sterke vaktechnische competenties, de kennis en praktijkervaring met de bedrijfscultuur en deontologie van het vrij beroep, beproefde en pasklare oplossingen, hedendaagse soft skills, en… vooral zin voor commercieel ondernemerschap.

LANCIS levert vanaf dag 1 toegevoegde waarde door onmiddellijke inzet van een onafhankelijk gekwalificeerde professional, die naar keuze ofwel in- house back-office werkt of inhoudelijk, dedicated, op afstand werkt.

Onze LANCIS backoffice van paralegals functioneren op vraag van de klanten ook als “virtual assistent of paralegal back-up”.

Dit kan een aanvullende slagkrachtige en efficiënte opportuniteit bieden ingeval van groei, pieken, zwangerschappen, ziekte of verlof van uw assistenten of paralegals, zowel op locatie als op afstand.

Voor advocatenkantoren leggen we ons inhoudelijk toe op management van het kantoor, doorlichting en lean maken van de administratieve processen, de opmaak van organogrammen en performantie tools.

Al dan niet vrij gekoppeld aan een management opdracht, bieden wij flexibel juridische ondersteuning voor generalistische of specifieke inhoudelijke vakspecialisatie, business development en staffing issues.

Voor notariskantoren bieden wij flexibel (over alle domeinen en werkniveaus heen) juridische ondersteuning voor vastgoedtransacties en vennootschappen (nalezen van aan- en verkoopbeloften, compromissen, kredietovereenkomsten, opmaak van verkoopakten, opmaak van akten en advies inzake vennootschapsrecht, advies en ontvangst van cliënteel voor vastgoed en vennootschappen).

In ons aanbod zit capaciteit voor allround paralegal taken. 

Wij bieden deze dienstverlening aan via een vaste inzet op locatie, gekoppeld aan een long term commitment, op projectbasis op locatie of op afstand. Indien gewenst kan een managementopdracht( efficientie-analyse, beschrijving van de processen, leanmanagement, invoering van een performantiecyclus, algemeen organisatieadvies,...), gekoppeld worden aan bovenstaande dienstverlening.

Dit alles stelt u in staat om u zonder zorgen en in hoofdzaak te focussen op uw kerntaken, cliënteel en groei van uw vrij beroep.

Werkwijze

Elke vorm van samenwerking is bespreekbaar en specifiek maatwerk. Wij werken zowel op dagtarief als per prestatie tegen uurtarief, zowel in house als op afstand. 

Ons tarieven zijn marktconform en verschillen per ingezet profiel en zijn afhankelijk van de intensiteit en duur van de opdracht.

Meer details nodig? Contacteer ons

We zijn er om te helpen. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze livechat.