Focus diensten met ABC kerneigenschappen

Juridisch liggen onze specialisaties in de volgende vakgebieden public procurement, concessies, algemeen bestuursrecht, dataprotection, riskmanagement, verbintenissenrecht, vastgoed, ruime ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, 

Focus sectoren: ondernemingen en vrije beroepen 

Patrticulieren: enkel lokaal/regionaal netwerk.

Op vlak van management focussen we ons op legal interim-management (tijdelijke vervangingen), (re)organisaties van bestaande of nieuwe structuren, analyse/optimalisatie van processen, doorlichting van bedrijvigheid, ondersteuning voor de opmaak van beleidsplannen en strategische plannen of ondersteuning van business development, uitwerking van organisatie structuren en het oplossen van staffing issues.

Onze LANCIS dienstverlening bevat de volgende kerneigenschappen:

 

  • All-in oriented: we bieden een totaal oplossing via een pakket aan multidisciplinair inzetbare competenties, zowel binnen uw eigen team inhouse als op afstand, zowel in geval van groei als bij pieken of afwezigheden. Kortom wij bieden u een professionele flexibele schil.

  • Business minded: al wat wij doen is op maat van uw bedrijf en inpasbaar in uw bedrijfscultuur of deontologie. Onze skills en attitude zijn flexibel, onze kennis van de zakenwereld is inherent en stabiel.

  • Cost- efficient: onze kost bevat geen overhead en is doorweven van een lean filosofie. De klant betaalt enkel uitgevoerde prestaties tegen marktconforme tarieven.

All-in oriented
Business minded
Cost- efficient
Meer details nodig? Contacteer ons

We zijn er om te helpen. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze livechat.