De mensen achter LANCIS

LANCIS steunt op een ruim netwerk van partners. Onze troef is complementariteit, een mooie mix van maturiteit, verfrissende inzichten en dynamiek. 

LANCIS blijft door stimulansen vanuit haar multidisciplinairnetwerk, duurzaam in staat om bestaande werkmethoden te optimaliseren aan nieuwe inzichten, tools en trends in de sector.

Managing Director en oprichter

Annemie Schuermans is oprichter en drijvende kracht achter LANCIS, ze doorliep het ABC loopbaantraject:

Advocaat Bedrijfsjurist Consultant

                

 

Annemie is Master in Law, Master in Tax Law en Master in het Publiek Management.

               

Nadien volgde ze diverse opleidingen o.m. leanmanagement (Six Sigma Yellow Belt), projectmanagement, changemanagement,

MBA, havenbeheer. Ze heeft ervaring als legal en risk manager in diverse sectoren (advocatuur, consultancy, publieke sector, private sector) in grote en kleinere organisaties. Ze werkte als leidinggevende met diverse multidisciplinaire samengestelde teams (paralegals, administratieve krachten, consultants, advocaten, preventieadviseurs,…).

Haar inhoudelijke juridische ervaring op senior niveau situeren zich in volgende domeinen: public procurement, concessies, administratief recht, vastgoed, contracting, onderhandelen, contractmanagement, risk & compliance en ondernemingsrecht.

Ze is sinds 2017 gecertifieerd GDPR dataprotection officer en heeft concrete ervaring als GDPR DPO. 

Sinds 2020 is ze Best Value Procurement B  NEVI gecertificeerd .

Als headhunter en consultant in procurement en supply chain kent ze de sector zeer goed, ze weet ze goed de noden van de klant te vertalen naar een juiste oplossing.

 

Elke rol en ervaring bracht haar een concrete meerwaarde, haar jarenlange professionele ervaring resulteerde in een aanbod van pasklare, direct inzetbare concepten en oplossingen.

LANCIS Paralegal Team
 

LANCIS kan u eveneens paralegal ondersteuning aanbieden via een dedicated backoffice team, bestaande uit twee paralegals.

Onze paralegals worden intern bij LANCIS ingezet, maar ook extern op verzoek van onze klanten (voor een specifieke paralegal opdracht, bij pieken in de workload, uitwerking van een project of opportuniteit, bij verlof of ziekte van medewerkers of ingeval andere bijzondere omstandigheden).

lancis law
mail.png
linkedin.png
Meer details nodig? Contacteer ons

We zijn er om te helpen. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze livechat.