Corporate Services 

Hoe maakt LANCIS het verschil voor u?

Wij werken dedicated en exclusief voor u tijdens een opdracht, er is geen enkele overhead kost, onze kennis is multidisciplinair, wij hanteren zeer korte deadlines, onze mentaliteit is agile en onze flexibiliteit oneindig. Onze adviezen zijn oplossend, pragmatisch, werkbaar en niet doorspekt met vakjargon. Marktconforme tarieven en een bereikbaarheid 24/7, zonder meerkost.

LANCIS biedt in het kader van onze competenties ( detail op pagina Diensten) juridische of management ondersteuning voor ondernemingen, zowel voor langdurige projecten (min 3 maanden) als voor korte of specifiek afgebakende rollen.

Hebt u geen behoefte aan een eigen fulltime inhouse legal counsel?

Hebt u aanvullend op uw eigen legal counsel, nood aan extra capaciteit ?

Werkt uw jurist plots deeltijds door familiaal omstandigheden en hebt u ter vervanging tijdelijk extra capaciteit nodig?

Werkt u liever niet op payroll en betaalt u graag enkel voor te effectief door te factureren uren?

 

Een dienstverleningsabonnement kan hierbij een voordelige optie bieden. In deze formule bieden wij een forfaitair pakket aan allround prestaties tegen vaste dag of uur prijs.

Onze consultant kan, indien gewenst een ABC profiel zijn en/of een expert in een bepaald vakgebied met doorgedreven corporate ervaring als bedrijfsjurist.

Naast adviesverlening, vertegenwoordigen wij u als ondernemer bij de lokale of regionale overheid, begeleiden wij u deskundig bij het complexe proces van overheidsopdrachten of screenen wij in uw nadeel genomen overheidsbeslissingen in functie van uw private belangen.

Wij hebben zijn actief in diverse sectoren met een bijzondere focus op logistiek sector, vastgoedsector, consultancy, verzekeringssector.

Voorbeelden

 • U wenst een vliegende allround Legal Counsel, inzetbaar daar waar nodig is, flexibel en onmiddellijk op de juiste plek? 

 • U heeft  heeft onvoldoende werk voor een vaste aanwerving maar u wenst uw juridische zaken toch professioneel op te volgen, in house en structureel ?

 • U hebt een juridisch project die een dringende piek in het werk veroorzaakt? 

 • U wordt geconfronteerd met een ziekteverlof of vakantieverlof van uw general legal/solo counsel en u wil snel, accuraat en kostenscherp een direct inzetbare professionele vervanging.

 • U zoekt een legal project of contractmanager als ondersteuning voor uw legal manager in kader van een transitie of project.

 • U zoekt een jurist om uw corporate housekeeping te sturen en in goede banen te leiden op de vastgestelde piekperiod

 • U wenst een juridische afdeling op te starten of te reorganiseren maar u wenst hiervoor begeleiding?

 • U hebt vragen bij de efficiëntie van uw organisatie maar de tijd om er te blijven bij stilstaan ontbreekt?

 • U wenst begeleiding bij het indienen van een offerte voor een overheidsopdracht of een concessie of u wenst een gunningsbeslissing te screenen op compliance.

 • U hebt geen GDPR DPO en u bent dit wettelijk verplicht, of u meent dat aanstelling van een DPO u een concurrentieel voordeel oplevert.

 • U wenst een fusie of opstart van een onderneming juridisch te laten begeleiden of zoekt juridische ondersteuning bij de overname van een nieuw bedrijf.

Meer details nodig? Contacteer ons

We zijn er om te helpen. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze livechat.